Infoservis

Navštivte akci Dny pasivních domů 2017

Centrum pasivního domu pořádá již 14. ročník prestižní mezinárodní akce Dny pasivních domů 2017. Zvažujete stavbu domu nebo plánujete rekonstrukci? Přesvědčte se sami, že pasivní dům je tou správnou volbou pro zdravé a komfortní bydlení, navíc s nízkými náklady.
Kdy: 10. – 12. listopadu 2017
Kde: po celé České republice, více na www.pasivnidomy.cz/dpd

Od pátku 10. do neděle 12. listopadu můžete navštívit pasivní domy po celé České republice. Připravili jsme pro vás totiž další ročník oblíbené akce „Dny pasivních domů“. Máte jedinečnou příležitost se obyvatel i stavitelů pasivních domů zeptat na to, jak se jim v takových domech žije, jak vlastně fungují a jak se staví.
Během akce otevře své dveře několik desítek pasivních domů po celé České republice. Zájemci mohou bezplatně navštívit již postavené domy, nebo i ty, které jsou těsně před dokončením a získat informace z první ruky přímo od jejich majitelů nebo stavitelů. Pokud se rozhodujete o bydlení v pasivním domě, máte ideální příležitost zjistit, jaké jsou jeho výhody, nebo na co si dát při stavbě pozor.
Soutěž o víkendový pobyt v Českém ráji
V rámci akce také můžete soutěžit o víkendový pobyt s celou rodinou v Českém ráji v obci Koberovy. Stačí navštívit některý z pasivních domů a odhadnout číslo, kolik m2 podlahové plochy mají dohromady všechny přihlášené domy do akce Dny pasivních domů 2017. Nejbližší číslo správné odpovědi vyhrává. Pokud bude více správných odpovědí, vítěze vylosujeme. Váš odhad napište na prezenční arch v navštíveném domě.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*