Infoservis

Již po šesté zateplujeme v praxi

Kurzy Zateplování v praxi Knauf Insulation se letos budou konat v Brně, Pardubicích, Praze, Českých Budějovicích a Olomouci.

Bezplatné praktické kurzy pro řemeslníky, zaměstnance i majitele stavebních firem a technický dozor – Zateplování v praxi – navazují na předchozí úspěšné ročníky. I letos zavítají do pěti měst v Čechách a na Moravě. První blok půldenního programu se bude věnovat problematice zateplování šikmých střech, detailům při montáži střešních oken u novostaveb a výměně střešních oken při rekonstrukci. Na tuto část naváže praktická, komentovaná ukázka zateplení šikmé střechy a střešního okna.
“Kombinace znalostí, které je možné osobně hned na místě prověřit, je pro účastníky srozumitelná a dobře zapamatovatlená. I letos budeme této části věnovat velkou pozornost,” vysvětluje marketingová manažerka Knauf Insulation Romana Janošová.
V závěrečném bloku se zkušení profesionálové Knauf Insulation zaměří na fasády a další zateplované konstrukce. Specialisté objasní zásady zateplování stropů bungalovů a stropů nad nejvyšším vytápěným podlažím. Na to naváže téma správné volby zateplení fasády a komentovaná montáž větrané fasády a předvedení nových výrobků pro kontaktní zateplení fasád.
Účastníci kurzu Zateplování v praxi získají certifikát o školení tzv. Osvědčení o zaškolení.
„Říká se, že zkušenost je nepřenosná. Proto se i v tomto roce pokusíme samotnou zkušenost maximálnímu počtu zájemců reálně zprostředkovat. Těšíme se na vás na kurzech Zateplování v praxi,“ říká Milan Pokrivčák, aplikační manažer Knauf Insulation.

Termíny školení Zateplování v praxi:
–  6. 3. 2018 Brno
–  8. 3. 2018 Pardubice
13. 3. 2018 Praha
20. 3. 2018 České Budějovice
22. 3. 2018 Olomouc
Přihlašovací formulář a detailní informace o programu naleznou zájemci na www.zateplovanivpraxi.cz.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*