Infoservis

Staň se hvězdou, buď Baumit STAR

Společnost Baumit, spol. s r.o. představuje novou kampaň, jejíž hlavním pilířem je atraktivní zákaznická soutěž „Staň se hvězdou, buď Baumit STAR!“ zaměřená především na zpracovatele, tedy menší a střední stavební pracovní skupiny. Soutěž potrvá až do 31. října 2018.

Soutěž „Staň se hvězdou, buď Baumit STAR!“ umožňuje stavebním pracovním partám získat zkušenosti s aktuální produktovou novinkou roku 2018 – tenkovrstvou omítkou Baumit StarTop. Soutěž s atraktivními cenami má dvoustupňový formát, ve kterém bude u všech účastníků rozhodovat nejprve rychlost ve volbě a zakoupení minimálního poču 10 kbelíků omítky Baumit StarTop a zaslání daňového dokladu elektronickou formou (fotografie nebo scan faktury) na speciálně zřízenou e-mailovou adresu baumitstar@baumit.cz. Prvních 1000 účastníků, kteří tímto způsobem vstoupí do soutěže získá kompletní sadu pracovního oblečení pro celou partu (max. 4 sady – pracovní kalhoty, tričko a kšiltovka).
V druhé časti soutěže vstoupí pro všechny účastníky do hry štěští a náhodný los. Každý měsíc budou ze všech elektronicky došlých daňových dokladů vylosováni 3 jejich majitelé a pro tyto vítěze je pořadatelem soutěže, společností Baumit, připravena sada kvalitního profesionálního nářádí – 1 dvourychlostní elektrické míchadlo FESTOOL s metlou pro fasádní omítky, 4 nerezová natahovací hladítka a 4 plastová strukturovací hladítka.
„Hlavním cílem naší kampaně je zakotvit na trhu nový produkt. Právě tato novinka v produktové řadě přináší každé skupině určité benefity. Investor získá výhodu v podobě dlouhodobě krásné kvalitní fasády s vysokou odolností proti napadení řasami, což je současně odměnou i pro reference architekta, který používá tento materiál ve svém projektu. Myslíme si však, že odměnu si ve stejné míře zaslouží i zpracovatel, tedy větší či menší firmy, které naše materiály odborně zpracovávají. Proto jsou právě oni hlavní cílovou skupinou naší soutěže a mým osobním očekáváním je, že po prvním použití našeho nového výrobku v praxi, tedy kdekoliv na stavbě, ho budou zpracovatelé volit z pohledu kvality a snadného zpracování i v případě dalších stavebních realizací,“ vysvětlil cíle kampaně Ing. Jakub Moc, marketingový ředitel společnosti Baumit, spol. s r.o.
Zcela nová prémiová omítka Baumit StarTop patří do skupiny fasádních tenkovrstvých omítek. Díky unikátnímu multifunkčnímu drypor efektu účinně brání špinění fasády a růstu řas a plísní na jejím povrchu, čímž zajišťuje její dlouhodobou krásu. Speciálně vyvinutá receptura omítky zvyšuje, díky snadné zpracovatelnosti, produktivitu při jejím nanášení i strukturování na povrchu fasády. Mezi další výrazné výhody patří rovněž vysoká paropropustnost, široká nabídka struktur povrchu a v neposlední řadě také možnost aplikace v brilantních odstínech vzorníku Baumit Life, nejšiřší kolekce fasádních barev v Evropě.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*