Ekonomika

Soutěž HOF Awards vyhrálo BBCentrum

Soutěž HOF Awards (Hall of Fame – Best of the Best) ocenila nejlepší projekty, společnosti a osobnosti z oblasti realitního trhu napříč celým regionem CEE. Budova A v pražském BB Centru, za kterým stojí investiční a developerská společnost Passerinvest Group, získala první místo v kategorii Nejlepší rekonstruované komerční projekty v konkurenci projektů z České republiky, Maďarska, Polska, Rumunska, Srbska a Slovenska. Vyhlášení výsledků a děkovné řeči letos proběhly formou live streamu 27. května. Organizátorem soutěže je Roberts Publishing Media Group, vydavatel odborného realitního časopisu CIJ.

Čelní pohled na rekonstruovanou Budovu A v BB Centru
Ocenění v soutěži Hall of Fame – Best of the Best, Nejlepší rekonstruované komerční projekty, pro Budovu A je pro nás potvrzením, že odvádíme kvalitní a dobrou práci. Děkuji kolegům a všem, kteří se na této citlivé a účelné rekonstrukci podíleli a udržují BB Centrum stále atraktivní a vyhledávané,“ uvádí k získanému ocenění Radim Passer, zakladatel a CEO Passerinvest Group.
Administrativní Budova A v pražském BB Centru prošla v roce 2018 celkovou revitalizací vnějšího pláště i vnitřních prostor. Rekonstrukce budovy o celkové pronajímatelné ploše 21 600 m2 probíhala ve spolupráci s jejím výhradním nájemcem, přední českou bankou MONETA Money Bank, jejíž centrála má v Budově A své sídlo. Autorem návrhu renovace je architektonický ateliér A8000. Objekt vlastní investiční a developerská společnost PASSERINVEST GROUP, která jako odpovědný městský investor neustále rozvíjí areál BB Centra a modernizuje stávající objekty tak, aby trvale nabízely prvotřídní služby.
HOF AWARDS BEST OF THE BEST oceňuje projekty roku z oblasti kancelářských, maloobchodních, rezidenčních a logistických nemovitostí, ale také společnosti působící na realitním trhu (realitní agentury, stavební firmy), stejně jako banky a projektové manažery. HOF Awards byla založena v roce 2016, aby našla vítěze soutěže Best of the Best z regionu střední, východní a jihovýchodní Evropy mezi vítězi soutěže CIJ Awards v jednotlivých zemích, kteří automaticky získávají nominaci do soutěže HOF Awards.
 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*