Ekonomika

Luxusní bydlení na Královských Vinohradech

Terasa Lavande nabízí netradiční propojení špičkově zrekonstruovaného novorenesančního domu se zcela novou budovou.

Nové luxusní bydlení na Královských Vinohradech Terasa Lavande již brzy přivítá první majitele. Základem tohoto nadstandardního projektu situovaného kousek od Náměstí Míru i zeleně Havlíčkových sadů je rekonstrukce historického měšťanského domu z 19. století, který je rozšířen kaskádovitou novostavbou do rozlehlého vnitrobloku. Právě kaskádovité terasy spolu s odpočinek evokujícími levandulemi daly domu svůj název. Součástí projektu jsou také garážová stání. Developerská společnost Acord Invest plánuje dokončení na konec letošního roku.

Samotný historický dům, který prochází kompletní rekonstrukcí na luxusní městské bydlení, se nachází přímo v srdci Královských Vinohrad v ulici Záhřebská nedaleko parku Grébovka. Na historickou budovu navazuje do vnitrobloku směřovaná novostavba vytvářející kaskádovité terasy s plochou 4,5 m² až 86,3 m², které nabízejí privátní odpočinkovou zónu. Komfort městského způsobu života s možností klidného odpočinku ještě povyšuje možnost parkování přímo v budově.

Inspirací atmosféře bydlení v Terasa Lavande bylo středomořské Chorvatsko. Své jméno získal dům po vůni levandule, královně všech bylin, tvořící rozsáhlá pole na území této sluncem zalité země. Nově zrekonstruovaný dům přinese svým obyvatelům vedle pohodlí luxusní městské čtvrti také možnost klidu a odpočinku jako na dovolené.

Dispozice 36 nových bytů Terasy Lavande jsou 1+kk, 2+kk a 3+kk v cenách od 3 980 000 Kč do 9 350 000 Kč. Vzhledem ke skvělé lokalitě jsou tyto byty i výbornou investiční příležitostí. Samozřejmostí je dokončení jednotek v luxusním standardu. Podlahu pokryjí třívrstvé dubové parkety, obklady a koupelnové vybavení dodávají exkluzivní značky Villeroy Boch a Armani / Roca.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*