Infoservis

11. ročník „Soutěže o nejlepší projekt“ společnosti Wienerberger

Každý obor potřebuje ke své úspěšné budoucnosti mladou krev, která přináší nové nápady a zároveň udrží tradici. Právě proto letos již po jedenácté vyhlašuje společnost Wienerberger s.r.o. „Soutěž o nejlepší projekt“, která významně podporuje růst nové generace odborníků působících v oblasti architektury a stavebnictví. Soutěž je určena studentům 3. a 4. ročníků středních průmyslových škol stavebních, kteří díky ní mimo jiné dostávají příležitost porovnat své dovednosti se svými vrstevníky z celé republiky, a v případě úspěchu jsou za své úsilí také finančně odměněni.
 
Studenti 3. ročníků mohou v rámci 11. konání „Soutěže o nejlepší projekt“ své návrhy přihlásit do kategorie projekt rodinného domu, studenti 4. ročníků pak do kategorie projekt občanské a bytové stavby. Dále se pak v obou kategoriích mohou zúčastnit speciálního ocenění – nejlepší projekt s použitím produktů značky Tondach. Termíny pro přihlášení do soutěže a odevzdání soutěžních prací jsou 24. 4. 2020 pro kategorii projekt občanské a bytové stavby a 15. 5. 2020 pro kategorii projekt rodinného domu.

Klání opět probíhá ve dvou kolech. V prvním, školním, vyberou zástupci společnosti Wienerberger společně s pověřenou osobou každé zúčastněné školy tři nejlepší práce z dané školy v obou soutěžních kategoriích a také jeden nejlepší projekt s použitím produktů značky Tondach, rovněž v každé soutěžní kategorii. Všechny práce oceněné v prvním kole automaticky postupují do kola druhého, celostátního. Jejich hodnocením se zabývá odborná porota složená z odborníků společnosti Wienerberger, nezávislého experta v oboru stavebnictví a zástupců mediálních partnerů soutěže. Porota vybere tři vítězné práce z návrhů rodinných domů, další tři z návrhů objektů občanské a bytové stavby a rovněž jednu vítěznou práci s použitím produktů značky Tondach v každé soutěžní kategorii.

Chcete číst dále?
Zaregistrujte se zcela zdarma a získejte přístup ke všem článkům.

Máte účet? Přihlaste se.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*