Infoservis

Ytong na Stavebním veletrhu 2017 v Brně

Na brněnském výstavišti se 26. – 29.4. chystají Stavební veletrhy Brno, které pokrývají téměř všechny oblasti stavebnictví. Objeví se zde vystavovatelé z oboru realizací, materiálu i technologií a akci doprovází Inženýrský den ČKAIT a ČSSI.
Stavební systém Ytong zde představí své novinky včetně praktických ukázek jejich použití. Zájemci o výstavbu mohou využít bezplatného technického poradenství a přijít například probrat řešení svého projektu domu.  Akci provází také mimořádně výhodná obchodní nabídka některých produktů systému.

nahled_02
Ytong na Stavebních veletrzích
„Na veletrh bychom rádi pozvali všechny, které čeká stavba či rekonstrukce. Mohou si za námi přijít nezávazně popovídat o tom, jaké řešení jim dovede Ytong poskytnout. Nejlepší je, pokud naši technici uvidí přímo konkrétní projekt, proto doporučujeme, aby si jej budoucí stavebníci přinesli s sebou. Při této příležitosti jsme také připravili mimořádnou prodejní akci na tvárnice a omítky,“ říká k letošnímu veletrhu vedoucí marketingu Luděk Suchomel.
Stavební systém Ytong na veletrhu své ucelené řešení představí na postaveném fragmentu, který letos doplnily novinky žaluziový kastlík, zakládací tvárnice, vnitřní omítka tepelněizolační a vnitřní stěrka hlazená. Každý den veletrhu budou u stánku probíhat také ukázky práce se stavebním systémem a jeho doplňky, například omítkou. Aplikaci si mohou vyzkoušet sami návštěvníci a ověřit si, že je jednoduchým a rychlým řešením také pro laické stavebníky.
-placená inzerce-

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*