Infoservis

Mezinárodní veletrh sanitární techniky, vytápění a klimatizace

ISH 2019
Mezinárodní veletrh sanitární techniky, vytápění a klimatizace
Frankfurt nad Mohanem, 11.–15. březen 2019.

Seznamte se nejnovějšími trendy
Textilie jsou ideálním zdrojem barevného oživení koupelny. Nyní však zjišťujeme, že se prosazuje revoluční nový trend barevných integrovaných produktů, jako jsou koupelnové pulty, umyvadla a další sanitární keramika, kohoutky, sprchové kabiny a vany. Obzvláště populární jsou výrazné a nepřehlédnutelné barvy od žluté přes oranžovou až k červené a také paleta modrých odstínů, které přinášejí do koupelny severskou svěžest.
Pro koupelnové interiéry je nyní nejvíce trendy zelená barva, jejíž odstíny se pohybují od jemné pastelově zelené přes několik čerstvých zelení až k tmavé eleganci. Je to trend, který lze připsat současnému vyššímu povědomí o životním prostředí a názoru, že barvy přispívají ke zdravotní funkci koupelny. Teplé a pudrové pastelové tóny z tlumené palety barev vytvářejí v koupelně pocit pohodlí a nekomplikovaného spočinutí. Obložení obvykle dominuje bílá a černá, objevují se také všechny odstíny šedé. Černá se používá jako dominantní barva a kombinuje se s materiály jako mramor a mosaz. Velká poptávka je po individuálně navržených koupelnách s barevně koordinovanými výrobky a materiály.
„I v roce 2019 se nadále prosazuje trend barevné koupelny a barvy začínají mít nad dlouhodobým trendem bílé koupelny navrch. Tato změna vychází z celkového vývoje životního stylu směrem k větší individualizaci, potřebě domácí pohody a touze po emočním prožitku v souvislosti s bydlením,“ vysvětluje Jens J. Wischmann, generální ředitel německého sdružení VDS. „Vždy to samozřejmě bylo do určité míry o barvách, ale nyní je používání barev odvážnější a barevné nejsou pouze povrchy samotné.“
„Pop up my Bathroom“ aneb barevné koupání
Přední mezinárodní veletrh ISH ve Frankfurtu připravil pro své návštěvníky experimentální přehlídku ,Pop up my Bathroom‘ se zaměřením na roli barev v koupelně budoucnosti. V rámci akce ,Trend Colour Selection‘ se představí návrhy koupelen, zařizovací předměty, vybavení, nábytek a foto scénáře, jež jsou reakcí na současný vývoj vkusu společnosti, současné trendy v designu a technologické inovace.

Na veletrhu ISH 2019 budou vidět barevné a veselé nejnovější trendy. To, co dostalo novou barevnou expresivitu, leč někdy jen tón v tónu, jsou dlaždice, koupelnový nábytek, umyvadla či vany. Mnohobarevné efekty či samotná červená barva přidává trendům sebevědomý ráz.
V nadcházejícím roce bude koupelna opět povýšena na víceúčelové a barevné místo plné života a elánu, kde člověk spočine před pracovním nebo aktivním dnem a po něm. Koupelna opět promluví do trendů v životním stylu. Přístup „mix a match“ se zdobnými vintage kousky, koberci a polštáři v boho stylu se již dlouho projevuje v obytných prostorách bytů, jako jsou obývací pokoje a kuchyně, a nyní tento trend a nová barevnost vstupují do koupelny a vybavují ji řadou stylových akcentů.
Koupelnovou show ,Pop up my Bathroom‘ připravila společnost Messe Frankfurt ve spolupráci s německým sdružením Vereinigung der Deutschen Sanitärwirtschaft – VDS. Akce se bude konat v prostorách ,Saal Europa‘ v hale 4.0 ve dnech 11. 3. až 15. 3. 2019 a představí se zde nepřeberné množství řešení pro špičkový design koupelen ve všech možných kombinacích.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*