Infoservis

Plastové prostupové střešní tašky odolají mrazům i UV záření

Speciální plasty s vysokou odolností se používají při výrobě prostupových střešních tašek. V páru s odvětrávacím komínkem tvoří odvětrávací set, který bezpečně odvede vlhkost z kanalizace, digestoře, WC nebo koupelny skrz střešní konstrukci. Výhodou plastových prostupových tašek od HPI-CZ je nejen vysoká odolnost vůči nízké i vysoké teplotě a UV záření, ale také tvary a barvy neoblíbenějších typů betonových a pálených krytin. Sladit je můžete také s krytinami vláknocementovými, plastovými a profilovanými plechovými, břidlicí i šindely. Novinkou společnosti HPI-CZ je prostupová taška pro krytinu Tondach Stodo 12 a Röben Piemont.

Základní plastové prostupové tašky komplexně řeší veškeré požadavky z hlediska stability, bezpečnosti, vodotěsnosti a dlouhé životnosti na bezpečný prostup střechou pro odvětrání digestoří, sanitární odvětrání, hadicové a anténní prostupy, kabelové průchodky či vodotěsné napojení odkouření turbokotle.
Dle cílových parametrů si lze z nabídky HPI-CZ vybrat jednotlivé části – prostupovou tašku podle typu střešní krytiny konkrétního výrobce, a odvětrávací komínek, resp. rouru, potřebné délky a průměru. Pro prostup antény se místo roury používá tzv. anténní průchodka, k vymezení prostoru pro rouru kotle slouží adaptér pro turbokotel. Barevné provedení vyhovuje většině používaných střešních krytin, barevnou škálu lze doplnit vysoce kvalitním lakováním dle přání zákazníka dle vzorníku RAL.

Tondach Stodo 12 je jednou z nejprodávanějších typů střešní krytiny u nás. Tašky moderního tvaru vytvářejí díky jednomu plochému středovému žlábku jemnější strukturu střešní plochy. Novinka v nabídce HPI-CZ, základní prostupová taška pro krytinu Tondach Stodo 12, odpovídá tvarem i barevností střešní krytině, společně s příslušenstvím navíc slouží pro kompaktní, vodotěsné řešení odvětrání, anténní prostup, prostup pro solární systémy nebo pro systém odkouření turbokotle. Je v prodeji ve třech základních barvách – v červené, hnědé a černé. Umožní prostup o průměru 100 mm.
Jednotlivé komponenty systému:

 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*