Infoservis

Fluke slaví 70 let a odměňuje

Při příležitosti oslav 70 let přístrojů Fluke na trhu mohou zákazníci využít výrazných slev na přístroje určené k opravám, diagnostice a údržbě.

Fluke, světový lídr v oblasti kompaktních profesionálních měřicích přístrojů, nabízí výrazné slevy na některá ze svých nejoblíbenějších zařízení. Během letošní podzimní propagační akce (1. září až 31. prosince 2018) mohou zájemci získat k digitálnímu multimetru Fluke 179 zdarma reproduktor s Bluetooth.

Přesná měření
Digitální multimetry Fluke patří k výbavě mnoha elektrikářů a jsou schopny odhalit více problémů než jakékoliv jiné měřící přístroje. Každá konstrukce se testuje, zda bude odolávat extrémním podmínkám: pádu, nárazu, vlhkosti, zkrátka všem důležitým vlivům. Digitální multimetry nabízí přesná měření, spolehlivý výkon, bezpečnost a nejlepší dostupnou záruku.
Termomultimetr Fluke 279FC True-RMS vyhledává horká místa v topných systémech a elektrických instalacích. K multimetru Fluke 179 dostanou zákazníci zdarma reproduktor s Bluetooth s nímž je možné propojit více zařízení.

Speciální nabídka pro stavebníky
V náročném a často nebezpečném prostředí stavenišť jsou potřeba vysoce kvalitní, odolné a spolehlivé přístroje. Termokamera TiS20 značky Fluke identifikuje problémy dříve, než se z nich stanou nákladné poruchy. Nepostradatelná je pro elektrikáře, techniky topení, větrání a klimatizací, pokrývače, instalatéry a inspektory. Během propagační akce bude nabízena za zvýhodněnou cenu.
Tradiční značkovací šňůry nahradí křížový nivelační laser Fluke 180LG, který slouží k přesnému a rychlému stanovení vodorovné nebo kolmé linie. Laserový dálkoměr Fluke 419D měří vzdálenost mezi dvěma objekty, a to až do vzdálenosti 80 metrů. Vlhkost a teplotu s vysokou přesností změří teploměr s vlhkoměrem Fluke 971. Ke kterémukoliv z výše uvedených přístrojů Fluke dává opasek na nářadí zdarma.

Klešťové přístroje
Akce se vztahuje také na klešťové přístroje Fluke 325 True-RMS, které umožňují práci s kabely ve stísněných prostorech, u nedostupných rozvaděčů i extra velkých vodičů. Zaručují spolehlivé odečty bez šumu. Nejvyhledávanější je u elektrikářů pracujících v komerčních a obytných budovách. Proud měří až do 400 A AC/DC a měření napětí až do 600 V AC/DC. Odpor až do 40 kΩ s detekcí spojitosti.
Klešťové přístroje Fluke 368/369 FC True-RMS umožňují měření unikajícího proudu i bez odpojování elektřiny. Zjištěna je přesnost při měření složitých nesinusoidních křivek a volitelná funkce filtru eliminuje nežádoucí šum. Samozřejmostí je dopředu směřující pracovní svítilna LED pro použití v rozvaděčích s nedostatkem světla.

FieldSense
Elektrická zkoušečka Fluke T6 s technologií FieldSense umožňuje měřit napětí bez měřicích kabelů. Stačí umístit vidlici kolem vodiče a na přístroji přečíst úroveň napětí. Napětí je možné měřit až do 1000 V AC a vidlice 17,8 mm je nejširší v oboru. K modelu T6-1000 výrobce zdarma nabízí pouzdro Fluke (H-T6) a sadu krokosvorek (AC285). Společnost Fluke nabízí také kompletní sortiment originálního příslušenství, jako je magnetický závěs přístrojů, profesionální batoh, kufřík na multimetr a mnoho dalšího.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*