Infoservis

Zrození nového světového lídra

Kanadský výrobce centrálních vysavačů Nuera Air kupuje konkurenta BEAM Electrolux. Stává se tak největším výrobcem centrálních vysavačů na světě.

Kanadský výrobce centrálních vysavačů – společnost Nuera Air, divize společnosti Nuera Inc., oznámila akvizici značky centrálních vysavačových systémů BEAM Electrolux.
Společnost Nuera Air vyrábí centrální vysavačové systémy Duovac a Husky ve svém kanadském výrobním závodě v Lavalu u Montrealu a distribuuje je po celém světě. Již více než 50 let jsou tyto produkty celosvětově uznávané pro svou kvalitu výroby, výkon a trvanlivost.
Společnost BEAM byla více než 60 let uznávána jako celosvětová jednička. Její silná distribuční síť, známost značky a specializovaní zaměstnanci jsou velkým přínosem pro dokončení pokrytí trhu a produktového portfolia společnosti Nuera Air.
„Akvizice BEAM je odrazovým můstkem dalšího vývoje firmy Nuera Air, a to zejména pro budoucí strategii stát se světovým lídrem v oblasti centrálních vysavačových systémů. Spojením se značkou BEAM bude společnost Nuera Air schopna vytvářet nové kategorie kombinací portfolia obou značek. Nuera Air a BEAM se zaměří na uvedení nových produktů na trh, které budou lépe vyhovovat potřebám spotřebitelů a povedou k nárůstu zájmu o centrální vysavačové systémy po celém světě“ uvedl Frederick Paquette, prezident společnosti Nuera Air.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*