Infoservis

Domovní dveře Inotherm, okna Actual

Domovní dveře Inotherm i bezrámová okna Actual můžete nyní vybírat v nově otevřeném studiu v Praze v ulici Českomoravská.
Umění spojit dva světy, uchovat tajemství a pustit dovnitř vše, co máme rádi. To je ideální práce pro okna a dveře značek Inotherm a Actual. O tom, že toto vše zvládají mistrně, se nyní můžete přesvědčit nejen během stavebních veletrhů, ale i v nově otevřeném studiu v Praze v Českomoravské ulici.

V západní Evropě tyto etablované značky působí již řadu let. Součástí českého trhu jsou více než pět let, během nichž získaly četná ocenění za kvalitu, energetickou úsporu i design.
Pozici lídra evropského trhu ve výrobě hliníkových dveří nemá značka Inotherm jen tak náhodou. Během několika let propracovala oceňovaný systém bezpečnosti, zvýšila bezpečnostní nároky na zámky i odolnost vůči velkým výkyvům počasí. Jejich 3mm hliníkové pláty se jako jediné neprohnou ani při největších rozdílech vnějších a vnitřních teplot. V nabídce je více než 500 základních designů, které navíc můžete přizpůsobit vlastním požadavkům v online konfigurátoru. Lokální distributor Vám na požádání zhotoví vizualizaci vkomponovanou přímo do fotografie Vašeho domu. Jste milovníci technických vychytávek? Tak vězte, že osvícení venkovního zámku zabudovaného v klice dveří, vlisované číslo domu nebo zámek na otisk prstu Vás zcela uchvátí.

Okna Actual jsou mezi českými architekty již velmi oblíbená. Téměř bezrámová okna umožní propojení vnějšího světa a vnitřních prostor v jeden kompaktní celek. Mají luxusní design, praktické a lehké ovládání. Umožňují vytvářet například i tzv. neviditelné rohy. Díky řadě doplňků téměř nepotřebují běžné zdivo.

Obě společnosti nově otevřely studio v Praze na Českomoravské ulici 2408/1A, kde je možnost se s nabídkou detailněji seznámit a vše osobně prodiskutovat.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*