Infoservis

Výhody izolací z kamenné vlny se zaměřením na bezpečnost a komfort bydlení

Přední světový výrobce izolací z kamenné vlny ROCKWOOL se představí na nejvýznamnějším oborovém veletrhu ve střední Evropě Střechy Praha 2017. ROCKWOOL připravil pro 19. ročník mezinárodního veletrhu prezentaci nejen pro odbornou, ale i pro širokou veřejnost.
Na veletrhu ROCKWOOL představí výhody izolací z kamenné vlny se zaměřením na bezpečnost a komfort bydlení. Přednáška pro širokou veřejnost se uskuteční ve čtvrtek 9. 2. 2017 od 12.30 hod. v přednáškovém sále 4, vstupní hala II. Efektivní využívání zdrojů se stává stále naléhavější. Jen do roku 2050 se očekává vzrůst celosvětové spotřeby energií o 50 %. Správnou izolací staveb můžeme přispět k jejich energetické účinnosti jak z environmentálního hlediska, tak i z ekonomického.
Součástí veletrhu je také odborná konference IZOLACE 2017, kde bude ROCKWOOL prezentovat skladby izolací jednoplášťových plochých střech. Odborná prezentace proběhne ve čtvrtek 9. 2. 2017 od 11.15 hod. v přednáškovém sále 1, vstupní hala I. Technický manažer společnosti ROCKWOOL Pavel Matoušek zde bude hovořit o teorii a praxi izolace plochých střech i o systémových řešeních při navrhování a realizaci izolace pro ploché střechy. Na konferenci pro odbornou veřejnost je nutné se zaregistrovat předem.
Po celý veletrh budou k dispozici odborníci společnosti ROCKWOOL na stánku 302 v hale 3, kteří zájemcům poradí a doporučí izolační řešení pro efektivní zateplení střechy, fasády nebo podlahy rodinných domů. Interaktivní stánek ukáže prostřednictvím modelů výjimečné vlastnosti kamenné vlny, jako jsou nehořlavost, dlouhodobá stálost, akustika nebo odolnost vůči vlhkosti.
Mezinárodní přehlídka z oblasti staveb a renovací střech se uskuteční od 9. do 11. února 2017 v PVA EXPO Praha Letňany. Další informace najdete na webu www.rockwool.cz.
Ilustrační foto_Rockwool_1

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*