Infoservis

Barevnost okna dotažená k dokonalosti

Již delší dobu se mění pohled na celkové ztvárnění okna a barva hraje v současné architektuře významnou roli. Dvoubarevné kombinace okenních profilů jsou dnes zcela běžnou záležitostí.

Zákazník tak může plně využít kontinuitu s barevnými prvky fasády na straně jedné, a harmonii s barvami interiéru na straně druhé. Nejžádanější úprava okenních profilů je kašírování, kdy je povrch okna opatřen speciální fólií, přičemž na výběr je množství dekorů a barevných designů. Firma REHAU však poskytuje ještě něco navíc. Jsou to probarvené profily. Ve srovnání s „běžným“ oknem, které je po otevření křídla uvnitř bílé, nic takového uživatel u probarveného profilu neuvidí. REHAU dává na výběr probarvení PVC nosiče v populární antracitové barvě, respektive v krémově bílém, tmavohnědém či karamelovém odstínu.
Probarvené profily jsou perfektní zejména v moderní výstavbě, u které se často používají antracitové, respektive šedé odstíny. Nic nemůže být dokonalejšího, než když jsou barvy sladěny v celé konstrukci okna. REHAU také nabízí barevné „doladění“ použitého těsnění, které může být černé nebo šedé.

Kombinací mnoha designů fólií (katalog KALEIDO FOLIE zahrnuje přes 220 variant), probarvených profilů a těsnění lze vytvořit nepřeberné množství sestav. www.rehau.cz

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*