Infoservis

KM BETA součástí jubilejního 20. ročníku veletrhu Střechy Praha 2018

Společnost KM Beta, výrobce betonové střešní krytiny a vápenopískových cihel, nebude ani letos chybět na prestižním stavebním veletrhu Střechy Praha 2018. Jubilejní 20. ročník výstavy se koná ve dnech 8. – 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA Letňany.
 
Komplexní přístup a vysokou kvalitu stavebního systému naleznete v produktech společnosti KM Beta v hale 3, stánek č. 316. Přímo na stánku si můžete prohlédnout betonovou střešní krytinu KMB BETA a KMB HODONKA, které patří mezi produktové stálice, nebo se můžete pokochat nejnovějším přírůstkem do rodiny střešních krytin, a to moderní plochou taškou KMB ROTA. Neodmyslitelnou součástí sortimentu KM Beta je i bohatý výběr betonových střešních doplňků, jenž bude rovněž součástí expozice.
Kromě betonové střešní krytiny vyrábí KM Beta také pálené i vápenopískové cihly a suché maltové směsi. Široký sortiment výrobků dává zákazníkům nepřekonatelnou výhodu postavit celý dům od jednoho dodavatele, což ulehčí nejen organizaci práce, zpřesní harmonogram dodání jednotlivých komponent a zjednoduší servis.
O výhodách stavění z komplexního stavebního systému od základů až po střechu si navíc můžete popovídat přímo na veletrhu s vyškolenými odborníky KM Beta.
Více informací naleznete na www.kmbeta.cz                                                       

Termín veletrhu: 8. – 10. 2. 2018 od 10.00 do 18.00, v sobotu od 10.00 do 17.00 hod.
Místo konání: PVA EXPO PRAHA Letňany, Beranových 667, 199 00 Praha 9 – Letňany
(Plánek PVA a jak se k nám dostanete zde)
Více informací: http://www.strechy-praha.cz/

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*