Infoservis

Kontinuálně lisovaný laminát na dekor dveří

Jihlavský producent MASONITE CZ s tradicí výroby již od roku 1960 uvádí na trh interiérové dveře v nových horizontálních dekorech s povrchem Laminát SPECIAL (kontinuálně lisovaný laminát). Nové horizontální dekory jsou v provedení – borovice finská, dub přírodní a bardolino.
Masonite_dveře_CPL special_DOMINANT_BARDOLINO horizont_n
Masonite dveře CPL special DOMINANT BARDOLINO horizont
Povrch CPL laminát SPECIAL vykazuje vysokou odolnost proti poškození, vyznačuje se snadnou údržbou a vysokou životností. Pro své výhody a také dobrý poměr cena/výkon se řadí mezi nejčastější volbu povrchu.
Masonite_dveře_CPL special_QUADRA sklo_BOROVICE finská_horizont_n
Masonite dveře CPL special QUADRA sklo BOROVICE
Interiérové dveře v nových horizontálních dekorech borovice finská, dub přírodní a bardolino jsou určeny pro rodinné i bytové domy, penziony, hotely, restaurace i kancelářské prostory, kde budou ceněny pro své vlastnosti – odolnost, životnost a snadnou údržbu. Moderní dřevodekor se dá kombinovat s hliníkovými páskami, různou velikostí, barvou prosklení i typem klik.
Masonite_dveře_CPL special_ALU IV_DUB přírodní_horizont_n
Masonite dveře CPL special ALU IV DUB přírodní
K individuální specifikaci slouží online konfigurátor dveří, ve kterém si každý navrhne kompletní sestavu dveří od zárubní až po kliku a ušetří tak čas při jednání s prodejcem. Online konfigurátor dveří s výběrem z více než 1 500 druhů je k dispozici na webu www.masonite.cz.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*