Infoservis

Usnadnění stavění podle laseru

Společnost Fluke představuje nivelační lasery Fluke®, novou řadu profesionálních přesných přístrojů navržených tak, aby vydržely pád z jednoho metru a stále fungovaly. Nivelační lasery jsou vybaveny praktickým samonivelačním uložením, díky kterému lze rychle zaměřit přesné referenční body pro elektrické, topenářské, instalatérské, ventilační a klimatizační instalace.
Laser level - electrical installation_300dpi_100x67mm_D_NR-21815
Řada nivelačních laserů Fluke zahrnuje:

  • Bodové lasery Fluke-3PR (červený laser) a Fluke-3PG (zelený laser) – samonivelační tříbodové lasery pro rychlé a přesné zaměření referenčních bodů. Nabízejí přesnost 6 mm při měřicí vzdálenosti 30 metrů a zahrnují stojan pro rychlé a snadné zaměření převisů a středních dělicích čar. Zelený laser (Fluke-3PG) je třikrát jasnější pro lepší viditelnost ve venkovním prostředí a zaměřování delších vzdáleností.
  • Čárové lasery Fluke-180LR a Fluke-180LG – samonivelační, čárové a křížové lasery (vodorovná a svislá linie) pro rychlou a přesnou nivelaci a zaměření s přesností 3 mm při měřicí vzdálenosti 10 metrů.
  • Laserové detektory Fluke-LDR a Fluke-LDG – detektory pro čárové lasery určené k použití v podmínkách s intenzivním osvětlením, s vizuální a zvukovou indikací zaměření pro snadné používání. Tyto detektory jsou kompatibilní s modely Fluke-180LR (Fluke-LDR) a Fluke-180LG (Fluke-LDG) a zahrnují držák pro rychlé a stabilní umístění.
  • Systémy Fluke-180LR a Fluke-180LG – komplexní samonivelační čárový a křížový laserový systém včetně laserového detektoru a držáku určený k použití v podmínkách s intenzivním osvětlením.
  • Fluke Laser Levels - Green cross hair_300dpi_100x59mm_D_NR-21758

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*