Infoservis

Schüco na veletrhu BAU 2019 v Mnichově: Zažijte pokrok

Nový okenní systém AWS 75 PD.SI je vhodný jak pro vložená, tak i pásová okna a může být mimo jiné integrován do fasády FWS 35 PD

Společnost Schüco přivítá návštěvníky lednového veletrhu BAU v Mnichově expozicí  „Experience Progress“ (stánek č. 301 v hale B1). Slogan je zároveň zprávou i pozvánkou k osobnímu seznámení s novými produkty a digitálními službami. Experience Progress vyzdvihuje  technologický vývoj a poskytuje odpovědi na výzvy trhu, mezi které patří urbanizace, globalizace a digitalizace, ale i  přání komfortu, bezpečnosti, snadného přístupu, zdraví a udržitelnosti. Budoucnost stavebnictví bude představena na stánku společnosti Schüco formou komplexního řešení obvodových plášťů komerčních i rezidenčních budov vhodných i pro budoucnost.

Zdraví a udržitelnost

Udržitelnost není pro Schüco trendem, ale přístupem, který projektanti, architekti a zákazníci zaznamenají, jen co navštíví stánek na veletrhu BAU v Mnichově 14. – 19. ledna 2019. Nenajdou zde tištěné brožury a letáky, protože Schüco využívá pro komunikaci o produktech digitální média. Klíčovou součástí 360° přístupu společnosti Schüco k trvalé udržitelnosti je koncept Cradle to Cradle (C2C) – princip, kdy suroviny přetrvají i po ukončení životního cyklu výrobku a cirkulují v nepřetržitém výrobním cyklu bez odpadů, takže neškodí životnímu prostředí. Z tohoto přístupu profitují projektanti, architekti i zákazníci.

Chcete číst dále?
Zaregistrujte se zcela zdarma a získejte přístup ke všem článkům.

Máte účet? Přihlaste se.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*